DESPRE NOI

CINE SUNTEM NOI?

Suntem Clubul Rotary Transilvania Cluj Napoca. Am stabilit ca obiectiv principal al Transilvania Half Marathon 2019 susținerea naturii prin plantarea unui copac pentru fiecare km alergat.


Pe lângă susținerea ONG-urilor menționate și a proiectelor de suflet pe care le gestionează cu pasiune și efort impresionant, vom promova Clujul și implicit Transilvania prin înscrierea competiției, în viitor, în calendarul oficial al Federației Române de Atletism precum și în calendarul Federației Internaționale de Atletism (IAAF) care va promova prin intermediul Distance Running Magazine competiția noastră la peste alte 400 de competiții din lume. Parteneriatele cu mai multe curse similare din alte orașe din Europa și din lume ne vor ajuta în demersul nostru.

Nu suntem singuri în acest proiect, alături de noi sunt CS Atletic Club Cluj (Mihaela Botezan, recordmena națională la 10.000 m, maratonistă, participantă la campionatele mondiale și europene, precum și la Olimpiada de la Atena în 2004), organizatorul de evenimente sportive Sport Management Events

Și bineînțeles partenerii și sponsorii noștri care au înteles scopul acestui eveniment important pentru comunitatea clujeană și transilvăneană.

MISIUNEA NOASTRĂ

Rotary Club Transilvania Cluj organizează Transilvania Half Marathon pentru a facilita accesul membrilor, comunităților și companiilor la realizarea obiectivelor personale printr-un stil de viață sănătos si activ, la transformarea și modelarea individuală, ajutând în același timp asociații caritabile și oameni ce au ales să se sacrifice pentru alții mai putin norocoși. Nu vom uita și ne vom ocupa de promovarea valorilor românești în general precum și celor clujene și transilvănene în special, în țară și în lume.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Noi ne imaginăm într-o Românie în care alergarea și sportul de orice fel va transforma fiecare individ pentru a-și depăși limitele: fizice, mentale și emoționale, pentru a contribui la propria perfecționare și la îndeplinirea obiectivelor comunității din care facem fiecare parte.