DESPRE NOI

CINE SUNTEM NOI?

Suntem Clubul Rotary Transilvania Cluj Napoca, cel mai tanar club al Clujului. Si cum sloganul Rotary este “A servi mai presus de sine insusi” am stabilit ca obiectiv principal al Transilvania Half Marathon sustinerea prin redirectionarea a 50% din taxele de inscriere catre urmatoarele organizatii si proiectele lor in care investesc timp, energie si pasiune:

Pe langa sustinerea ONG-urilor mentionate si a proiectelor de suflet pe care le gestioneaza cu pasiune si efort impresionant, vom promova Clujul si implicit Transilvania prin inscrierea competitiei, in viitor, in calendarul oficial al Federatiei Romane de Atletism precum si in calendarul Federatiei Internationale de Atletism (IAAF) care va promova prin intermediul Distance Running Magazine competitia noastra la peste alte 400 de competitii din lume. Parteneriatele cu mai multe curse similare din alte orase din Europa si din lume ne vor ajuta in demersul nostru.

Nu suntem singuri in acest proiect, alaturi de noi sunt CS Atletic Club Cluj (Mihaela Botezan, recordmena nationala la 10.000 m, maratonista, participanta la campionatele mondiale si europene, precum si la Olimpiada de la Atena in 2004), organizatorul de evenimente sportive Studio SME (Sport Management Events) precum si Media Sound Advertising (www.msa.ro). Si bineinteles partenerii si sponsorii nostri care au inteles scopul acestui eveniment important pentru comunitatea clujeana si transilvaneana.

MISIUNEA NOASTRA

Rotary Club Transilvania Cluj organizeaza Transilvania Half Marathon pentru a facilita accesul membrilor, comunităților si companiilor la realizarea obiectivelor personale printr-un stil de viață sănătos si activ, la transformarea si modelarea individuala, ajutand in acelasi timp asociatii caritabile si oameni ce au ales sa se sacrifice pentru altii mai putin norocosi. Nu vom uita si ne vom ocupa de promovarea valorilor clujene si transilvanene in tara si in lume.

VIZIUNEA NOASTRA

Noi ne imaginam într-o Romanie în care alergarea si sportul de orice fel va transforma fiecare individ pentru a-si depasi limitele: fizice, mentale si emotionale , pentru a contribui la propria perfectionare si la indeplinirea obiectivelor comunității din care facem fiecare parte.